پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 205098
خطرات پنهان در آب طالبي هاي خنک که از آن ها بي اطلاع هستيد!
تاریخ انتشار : 1395/03/10 08:09:48
نمایش : 1633
هرچند نوشيدن برخي آبميوه ها بخصوص فالوده طالبي در تابستان بسيار دلچسب است اما اگر احتياط نشود مي تواند عوارضي را ايجاد کند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، پيام فرحبخش متخصص تغذيه در گفت‌وگو با خبرنگار کلينيک گروه علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران؛ گفت: اين ميوه از خانواده ميوه هاي تابستاني خربزه، ملون، دستنبو و تيل است که همگي خواص مشابهي را دارند.
 
وي افزود: ميوه‌هاي آبداري چون طالبي براي فصل تابستان بسيار مناسب هستند و به صورت فالوده، آبميوه يا ميوه معمول استفاده مي شوند.
 
فرحبخش با اشاره به شستن اين ميوه قبل مصرف تصريح کرد: بهتر است پوست طالبي را با مايع ظرفشويي شسته تا ميکروب‌هاي سطح آن قبل از برش کاملا از بين بروند.
 
اين متخصص تغذيه اظهار داشت: با توجه به اينکه اضافه وزن و چاقي در کشور روبه افزايش است، به هنگام مصرف طالبي به شکل فالوده يا آبميوه، افراد بايد از حداقل ميزان شکر براي آن استفاده کنند.
 
وي درمورد تهيه و مصرف آبميوه ها در بيرون از منزل توصيه کرد: براي خريد آبميوه هاي مختلف حتما بايد به آبميوه فروشي هاي معتبر با مدارک بهداشتي مراجعه کرد، چرا که نوشيدني هاي غيربهداشتي بخصوص در تابستان احتمالا ابتلا به بيماري هاي گوارشي و اسهال را در پي دارد.
 
فرحبخش با تاکيد بر لزوم گنجاندن ميوه در برنامه غذايي، بيان کرد: به افراد با ديابت کنترل شده توصيه مي شود با توجه به اينکه طالبي جزو ميوه هايي با قند بالا است تنها يک سهم ميوه خود را به آن اختصاص دهند و از خورن آب طالبي پرهيز کنند.
 
وي درباره افراد با ديابت کنترل نشده يادآوري کرد: اين افراد تا زماني که به ديابت کنترل شده نرسيده اند بايد از مصرف طالبي را کنار گذارند و به جاي آن ميوه هايي با قند پايين تر را ميل کنند.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html